Beoordelingen van Ichi Lounge Kaatsheuvel

Recente recensies van Ichi Lounge Kaatsheuvel

5 sterren na 483 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker en we hebben er weer van genoten. :)

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Hele goede sushi!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beef Terriyaki was meer groente als beef, en de bief die erin zat was taai en pezig. Beef in de sushi, hetzelfde. Dat was erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke sushi! Jammie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt geweldig wij reiden gewoon van uit Breda op en neer, Zo heerlijk het lijkt gewoon wauw

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!! Echt goede kwaliteit!! Nu al weer zin in de volgende keer!!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had voor drie personen besteld maar slechts sojasaus en wasabi voor twee gekregen. Smaak was goed. De verpakking van de wakame salade sluit niet goed. Alles was kletsnat en plakkerig.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super happy met de super goede service en het heerlijke eten! Al jaren klant bij jullie, en al die jaren nogsteeds super kwaliteit! Keer op keer genieten dankzij jullie! Groetjes van de Riddertjes

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg verse en heerlijk sushi

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede sushi. Mega vers, de ebi fry sushi was zelfs nog warm. Echt een van de betere sushi zaken. Heel vers en rijkelijk gevuld.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

4 stukjes net ossenhaas en ganzenlever waren koud en iel. Van tonijn en truffel x2 meer verwacht De Sashimi tuna en zalm waren heerlijk

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. Maar helaas kwam het erg laat. We ontvingen een mail waarin stond dat het 18:20 werd bezorgd, uiteindelijk is het rond 19:15 bezorgd. Hierom telefonisch contact gehad en werd er mij een tegoedbon van €20,- beloofd. Echter heb ik deze niet ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heerlijke combinaties! Altijd een feestje om dit te eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi waren heerlijk! We hebben alleen 45 minuten later de bestelling gekregen ondanks dat we het al ruim van te voren online hebben besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi; een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets te laat, maar verder de beste thuis bezorg sushi tot dusver. Keuze was een deluxe box.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ietsjes later met de bezorging maar was niet heel erg. Het eten was wel super 😁

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling kon om 18:30 afgehaald worden, maar uiteindelijk kreeg ik om 18:50 hetgeen ik besteld had. Daarbij werd ik bij binnenkomst ( 18:28) verzocht om te pinnen, bij overhandigen van de bestelling werd ik nogmaals verzocht een zelfde bedrag te voldoen. Na 3x verteld te hebben dat ik 22 minuten geleden ook al betaald had werd de bestelling toch meegegeven. In de tijd dat ik stond te wachten gingen er diverse zaken mis. Degene die de bestellingen meegaf werd door een collega erop geattendeerd dat ze een klant te weinig had meegegeven. Bij het inpakken van een bestelling liet dezelfde persoon 2 dozen sushi over de vloer rollen. Een klant kwam terug omdat ze niet de volledige bestelling had meegekregen, maar werd afgescheept door dezelfde persoon die al door een collega geattendeerd was een deel van de bestelling te zijn vergeten. Ze zei, nee hoor ik weet zeker dat ik alles in de tas heb gedaan. Kijk maar goed in je auto daar zal het wel liggen. De sushi op zich was redelijk

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Een van de lekkerste sushitokos!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd, super kwaliteit!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1. Mooie presentatie en opgemaakte schotels 2. Op afgesproken tijdstip geleverd 3: kwaliteit en smaak: heerlijk 5. Kleine tip: om nog meer foto’s te tonen bij de gerechten zodat men vooraf ziet wat me op tafel zet

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed alleen waren met de vermicelli topping flink uitgeschoten, was wel erg veel wat erop lag. Ten tweede was t jammer dat de schaal bezorgd werd ZONDER de sojasaus ! Gelukkig zelf in huis.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijna koud toen het werd gebracht. Kwaliteit eten was goed, maar het helpt alsmhet gewoon warm is.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het zag er heel mooi uit en was verrassend lekker. De bezorging was vriendelijk en stipt op tijd. Een aanrader!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

The best!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch gegeten. Kwaliteit is echt top! Altijd weer een klein feestje☺️

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dezelfde kwaliteit als in het restaurant. Heerlijk gegeten en ik hoop weer tot gauw in het restaurant 😉

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, net anders dan anders, maar geweldige smaakcombinaties.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, top kwaliteit, op tijd geleverd. Aanrader! 👌

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer verrukkelijk 🍣 Vers, knapperig, smaakvol , kortom fantastisch

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten van alle sushi’s! Blijft voor mij de beste sushi forever. Lekker voldoende wasabi. Ik vond het ook weer leuk jullie allemaal weer te zien. Deze keer ook de nasi goreng geprobeerd. De smaak hiervan was goed, maar ik denk als je de paprika weg zou laten dan smaakt de nasi nog veel beter. Tot snel weer 😉

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte mooi optijd op kunnen halen!. Top kwaliteit en weer zalig gegeten!!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip rauw, sushi rommelig. Zeker niet wat ik gewend ben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi. Echt ongekend lekker en niet te vergelijken met de 'huis-tuin-en-keuken' sushi die soms de standaard lijkt bij andere sushi restaurants. Top! Volgende keer weer!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en netjes op tijd bezorgd

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top product, geweldige ervaring om sushi thuis te eten.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is erg goed, jammer dat de warme gerechten wat afgekoeld zijn. Maar alles was erg lekker! Via e-mail wordt je op de hoogte gehouden van de levering. 10 minuten later dan de afgesproken tijd. Dus dat was netjes!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Na positief info van onze kinderen...eerste keer bestelling Sushi opgehaald vandaag om 16.30...KOMPLIMENTEN...PROFESSIONEEL ...was super....VASTE KLANT NU VOOR HERHALING ZEKER!! Goede organisatie van zowel kwalitatief ...website...ect.ect. ga zo voort!! SUCCES en vr.gr., Ignaz Stokkermans De Moer

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Excellent Delicious

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vers en lauwwarme sushi was echt top! Bezorging in Waalwijk precies op tijd👌🏻

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben erg lekker gegeten. TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en precies op tijd gebracht. Wij zijn fan van Ichi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overzichtelijke site, op tijd geleverd net handige status app zodat je weet dat het eten er aan komt. Heerlijke sushi! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed. Heerlijk vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker en het was wederom erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer super lekker!alleen was het weer de 4e keer dat ik meer dan een uur moest wachten

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks alles en de situatie en de tijd waarin we leven. Is het jammer dat ik gisteren 2 uur later mijn bestelling kreeg. Daarvoor zelf naar het restaurant moest komen terwijl het bezorgd zou worden. En ik niet kon bellen of gebeld kon worden voor een update. Ondanks dat er begrip is voor de situatie vanuit de consument was het fijn ook meer begrip te krijgen vanuit het bedrijf naar de consument toe en een tegemoetkoming te geven. En een tegoedbon die je niet kan inwisselen voor afhaal of bezorgen is jammer in deze tijd gezien het niet snel zal veranderen. Spring in op de capaciteit die je hebt en zorg anders dat je meer capaciteit hebt om op in te springen. Verder is de sushi altijd top! Daar geen commentaar en daarvoor al een tijdje trouwe klant. Hou dat ook vast met meer service gerichtheid.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zouden de bestelling om 19.15 krijgen en dat mag best iets uitlopen. Maar naar mijn verbazing en menig telefoontje kwam na 2.30 dus om 21.45 onze maaltijd. En was de kwaliteit wat ik gewend ben beneden pijl. Ik had een jarige uit eten gaat niet en dit was een teleurstelling. Heb dan wel een bon van 20 euro gekregen maar dan was de rekening nog te hoog.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren 31 oktober heb ik half 7 een bestelling geplaatst en deze werd half 11 pas geleverd. Dit is wat ons betreft heel erg vervelend en vooral als je met kinderen zit. Ik hoop van harte op een nieuwe en fijnere ervaring bij jullie. En dat jullie hier iets aan doen.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Top product, heerlijk vers en goede smaak

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was fantastisch. Wel 1,5 uur gewacht. Dit werd uiteindelijk na veel comentaar gecompenseerd met extra sushi en een cadeaukaart. Wachten was het wel waard maar dit kunnen ze anders doen!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was top en het eten was heel erg vers!!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top zo als altijd!!!. Alleen wij hadden afhaal tijdstip om 18.45 maar hebben 1 uur moeten wachten voordat het klaar was. Graag als het uitloopt even bellen of afhaaltijdstip aan passen en doorgeven via app of email.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top zo als altijd!!!. Alleen wij hadden afhaal tijdstip om 18.45 maar hebben 1 uur moeten wachten voordat het klaar was. Graag als het uitloopt even bellen of afhaaltijdstip aan passen en doorgeven via app of email.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben n uur moeten wachten op de bestelling, het was koud, taai en helemaal niet lekker. Jammer . En dat voor dat geld.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en verse sushi. Niet de aller goedkoopste in de regio. Maar veruit de aller beste.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Een echte smaaksensatie! Prima service, perfect op tijd klaar!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had on-line besteld om 3.10pm. Bevestiging ontvangen dat het om 7.00pm zou worden bezorgd. Om 7.30pm nog niemand geweest. Geprobeerd te bellen, steeds in gesprek. Er naar toe gereden, veel mensen, geen uitleg, geen excuses. Ze waren gewoon de mensen aan het helpen die er stonden. Ze kon onze bestelling eerst niet vinden, ze waren er nog niet mee bezig. Om 8.15 kreeg ik eindelijk ons eten mee. Niks extras en heb wel €2.50 bezorgkosten betaald. Was wel een bestelling van €100. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ze begrepen niet eens dat ik het onbegrijpelijk vond om zo behandeld te worden. Het enigste wat ze zeiden is dat het druk was. Hoe kan dit zo verkeerd lopen.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi in regio Loon op Zand/Waalwijk/Tilburg, zonder twijfel. Het wachten waard: 16:00 besteld voor 20:00 -> 22:12 bezorgd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Rond 16.00 uur bestelling gemaakt via de site met de bezorgtijd van 19.00 uur. Bezorging was uiteindelijk pas om 21.30 uur! Uiteraard hebben we best begrip voor wat vertraging, maar 2,5 uur!?

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben 3.5 uur op ons eten gewacht sinds dat we besteld hadden. We hadden aangegeven zo snel mogelijk. Ik geloof niet dat dit zo snel mogelijk was. Onacceptabel!!! Vindt het echt niet kunnen dit!!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was mega lekker, beste Sushi EVER

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 20 minuten te laat het eten was koud en een gerecht wat ik besteld was vervangen door een ander heel jammer want de kwaliteit is altijd perfect

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Echte heerlijke sushi

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker! Ik ga zeker nog een keer bestellen. Ik was helemaal special vanuit vught, dat is 30mins rijden om de bestelling op te halen en ok ben hele tevreden. De service was ook leuk!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goddelijk!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, echt een aanrader!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! We hebben er van genoten!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier heel graag sushi en warme gerechten. Veel keus. Onwijs lekker altijd, valt nooit tegen. Zeker de ossenhaas met rode wijn saus is een aanrader! Helaas was onze bestelling een half uur te laat, dat vind ik wel erg lang. Er kwam ook geen verontschuldiging van de bezorgster. Jammer, dat zijn we niet van jullie gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker met name de special. De bezorging was correct en Corona proof. Zeker voor herhaling vatbaar, ook al gedeeld met anderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk maar bezorging is bespottelijk. Ruim 1 uur te laat bezorgd, terwijl ik al om 13u ‘s middags de bestelling voor 19u had geplaatst. Om 19.20u word ik gebeld dat het een kwartiertje later wordt, maar pas om 20.08u gaat de bel, zonder excuses krijg ik een tasje in mijn handen gedrukt waarbij ook nog eens de eetstokjes, gember en wasabi ontbreken. Een minuut of 10 te laat bezorgen kan eens gebeuren, maar dit is niet de eerste (of tweede of derde) keer dat de bezorging meer dan een half uur is vertraagd. Hoe kan dit zo vaak gebeuren, zeker terwijl het restaurant nu zelfs dicht is? Hoe lekker de sushi ook, dit is ronduit belachelijk.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van sushi is altijd erg goed - maar bestellen voor een bepaalde tijd en dan ruim 30 minuten buiten wachten voor het echt klaar is (waardoor ook sommige bestelde producten koud waren) is echt jammer.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord geweldig!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes verpakt. Servetten erbij, wasabi, gember, flesjes ketjap, eetstokjes. Alles compleet.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk, Top!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders als wat we gewend zijn, kwaliteit was minder als voorgaande keren. Jammer, heb dit ook telefonisch gemeld maar geen reactie meer op terug gekregen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Elke keer weer een klein feestje 👏

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds de lekkerste sushi tot nu toe. Of er een engeltje over je tong piest ;)

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

top!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd, lekkerste sushi uit regio.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect alles

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Alles was top! Graag een vestiging in Weert😁

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Ik had beefblokjes met rijst en noodlesz Alleen de porties mogen echt wel groter.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer super lekker. Ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd was de kwaliteit van de Sushi top daarom rijden wij ook nu 30min om jullie heerlijke sushi af te halen. Helaas hebben wij al 2x gemerkt met afhalen dat we ondanks dat we een tijd kiezen meer dan een half uur moeten wachten bij jullie. Dit vinden we erg jammer omdat jullie juist met de tijden de bestellingen mooi zouden kunnen plannen. We snappen dat het super druk is omdat de kwaliteit altijd top is. Hopelijk kan het de volgende keer wat meer op de afgesproken tijd meegegeven worden. Daardoor loopt het aantal mensen in de zaak ook niet op tijdens het wachten.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn, wat wij mogen noemen, een vaste klant bij Ichi. Wij komen met regelmaat in het restaurant. Tijdens de coronaperiode gaan we altijd ons bestelde sushi halen vanuit Tilburg. Allereerst vinden we het jammer dat Ichi niet reageert op een vraag die wij per mail hebben toegestuurd vorige week. Op de sushi is niks op aan te merken, die blijft overheerlijk, echter de kuipjes met wasabi waren maar voor 1/4 gevuld. Vergelijkbaar met de 1ste coronaperiode zaten deze vol. Daar betaal je €1,- per kuipje voor. Wij hadden er 3 besteld maar betreft de totale inhoud was dat heel weinig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was weer lekker. Ik neem alleen de vis soorten. Lekkere eigen gemaakte wasabi is een must van hun en je krijgt ook voldoende soja mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk, helaas was de sashimi waterig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Slechte service! Had een bestelling gedaan zie dat het verkeerd was, dus ik terug bellen en vragen of dat veranderd kan worden. De mevrouw aan de telefoon zei NEE KAN NIET! Dus ik gezegd annuleer maar! Vervolgens een nieuwe bestelling gemaakt om af te halen moesten 15 min wachten extra in het restaurant zelf tot dat ik het mee kreeg. Vervolgens kregen we inplaats van 51 stukjes, 45 stukjes. En de beef en kip waren koud... beetje jammer, want we bestellen vaker hier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super leuk restaurant met hele hele hele goede sushi!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was ontzettend lekker! Ik heb voorheen al in het restaurant gegeten wat ook super was. Ik kom niet uit de buurt. We hebben 20 min gereden maar het was het helemaal waard. Ik heb genoten van de verse sushi thuis en de dumplings waren nog lekker warm. Genoeg wasabi,gember en soja gekregen. En ik vind de kwaliteit prijs verhouding ook top. Personeel Was ook super vriendelijk en we werden goed ontvangen en duidelijk geholpen. Ishi lounge keep up the good work!! Ondanks deze moeilijke tijden hoop ik dat jullie het lekker druk zullen krijgen! :)) tot gauw

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze favoriete sushi!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste restaurant ooit !!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk top eten

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had mijn familie verrast met jullie heerlijke sushi schaal. Was weer héérlijk!!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldige service, heerlijk eten en prachtige presentatie - dik tevreden weer - tot de volgende bestelling

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk !

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, goede tijdsplanning qua afhalen, heerlijke smaak van de sushi

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, top

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk !!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik denk dat alles is omgevallen tijdens het vervoer want alle saus zat door alle bakjes en door de hele tasjes. Normaal is het altijd super maar nu was het een bende.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opmaak was dit keer iets minder dan anders. Smaak was wel goed. Helaas was alle blue vin tuna al uitverkocht. Ik zou graag de optie hebben om niet alleen op de bezorgdag te bestellen maar ook enkele dagen vooruit zodat eea niet is uitverkocht

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet de kwaliteit die we gewend zijn helaas. Crispy was te vet en smaakte naar frituurvet. Rollen vielen uit elkaar. En niet altijd op smaak. Bestelling was ook niet compleet. Heel jammer dit.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!! Het enige puntje was de bezorging. Ik had besteld voor 18.00 en het werd pas na 18.30 bezorgd. Er is wel gebeld toen ze eenmaal onderweg waren. Jammer, maar zeker niet onoverkomelijk. Kan altijd een keer gebeuren. Ga hier zeker nog een keer bestellen.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! We hebben (weer) genoten!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top. Afgehaald deze keer. Super super super.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Wederom perfect en perfect op tijd!! Super !! Bedankt weer!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling zou rond 19.45 uur bezorgd worden Rond 20.10 uur gebeld of dat er iets misgegaan was, bezorger bleek onderweg te zijn. Ongeveer 20.30 uur bestelling ontvangen. Kip was lauw. Om 21.04 uur ontving ik een bericht dat de bezorger onderweg was????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden om half 2 in de middag al besteld voor half 8 S’avonds.dit is al vaker voorgevallen dat het eten 3 kwartier of zelfs langer duurt voordat de sushi komt.De kwaliteit van het eten is top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd; Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd geleverd (10-15 min later dan aangegeven). De kwaliteit waren wij positief door verrast, ondanks dat het om een bezorg bestelling ging. Eigenlijk geen negatieve punten om te benoemen..niet heel goedkoop, maar ruimschoots goedgemaakt qua smaak. Wij komen niet hier uit de buurt, maar kunnen Ichi van harte aanbevelen!

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig en iedere keer weer op en top kwaliteit en smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging meer dan 30 min te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd. Heerlijke sushi!!! Beter dan hier vind je het nergens!!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Al meerdere malen afgehaald. Toch blijf ik verrast hoe lekker het is. Het is zeker niet goedkoop, maar wel een klasse apart! Ga zo door!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Goede kwaliteit

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed van smaak, perfekt

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, aanrader!!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel geleverd en erg lekker. Persoonlijk briefje erbij was erg attent. Volgende keer bestel ik weer bij ichilounge.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom weer erg goed en lekker

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt fantastisch, er ging wel iets mis met het afhalen, hebben 25 minuten moeten wachten. De smaken en de presentatie maken veel goed. Dus zeker voor herhaling vatbaar!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker eten speciale dingen en het geld zeker waard. Helaas nog moeten wachten op afhalen terwijl tijdvak wordt aangegeven anders zeker 5 sterren

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon weer goed. Echt super kwaliteit

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed!!! Tenminste niet de standaard alles smaakt t zelfde sushi!! Voor herhaling vatbaar 😊

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat wij zelf niet goed opgelet hadden met het reserveren van een tafel, zijn wij enorm goed geholpen door uiterst vriendelijk personeel en hebben we alsnog heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon geweldig! Beste Sushi in NL op dit moment.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is meer dan fantastisch. Bezorging was ruim een half uur te laat. Werden netjes gebeld dat het een kwartier later was (op het moment van levering) maar werd een half uur. Dat is jammer.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi, geen restaurant die hier aan tipt.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch!! We moeten er een stukje voor rijden maar dat is het zeker waard

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig afgehaald, nu laten bezorgen en als altijd heerlijke sushi en keurig op tijd!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij rijden vanuit Drunen naar Ichi voor de beste Sushi van de omgeving! Altijd top kwaliteit! 100% aanrader

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: TOP

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushibox afgehaald voor mijn verjaardag!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wil je echt lekkere sushi eten? Dan ben je bij Ichi aan het juiste adres. Heerlijke rollen en sashimi. Een ware smaak sensatie! Een aanrader!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed als altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en zoals altijd weer overheerlijk!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is het heel goed en lekker. Nu viel het wat tegen. Ook zaten er schubjes in de sushi (of in ieder geval wat hardere doorzichtige rondjes). Toch blijf ik bestellen :)

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Alleen vind ik de bezorging mogelijkheid vanaf 40 euro te veel. Ik wilde vandaag alleen sushi eten maar heb zoveel moeten bestellen dat ik morgen ook nog een volledige maaltijd heb. Ik vind dat echt heel erg jammer.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer, erg lekker, voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd op tijd gebracht en overheerlijk

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zoals altijd !! Top!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi! Delivery on time (bijna op de minuut af)

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en gevarieerd. Volgende keer wel vragen voor hoeveel personen het is en op basis daarvan ook het aantal stokjes bepalen.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijke sushi en het zag er prachtig uit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zo als altijd weer geweldig! Er is geen betere sushi te krijgen in heel Noord-Brabant.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi alles vers gemaakt

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi die ik in NL heb gegeten :)

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi ever.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

ik begrijp het tijdslot waarop mensen hun bestelling moeten ophalen. ik moest echter 18 minuten wachten voordat mijn bestelling klaar was. 17:40 - 17.58 uur. Dat is te lang. geen problemen met 5 of 10 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super !

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is zalig. Er is volgens mij wel iets geks met de webshop. Het lijkt alsof het eerste gerecht wat ik selecteer in de webshop niet wordt opgeslagen. Dat was bij deze bestelling als de vorige bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, op tijd bezorgd, vers en goed gepresenteerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! De beste sushi hier in de omgeving!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit top!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ichi, is altijd een feestje. We rijden er graag voor om! Komen vanuit Bergen op Zoom om sushi te halen. Super netjes verpakt en fantastische kwaliteit!!! Als we verblijven in Bosrijk van de Efteling dan eten we iedere avond sushi😋😋

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima in orde met de bestelling

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord: Heerlijk! Als je echte lekkere sushi wil eten dan is het hier. Vers, heerlijk klaargemaakt. Het zijn kleine kunstwerkjes. Echt een aanrader!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

werkelijk zalig!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers een echte aanrader

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Niets dan goeds!!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben een trotse vaste klant bij ICHI. Zeer behulpzame mensen werken er. En kleine foutjes worden vrij wel direct herstelt.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Heerlijke sushi! Ik vind alleen betalen voor online service kosten belachelijk op zo'n bedrag. Daarnaast vraag ik niet om een tasje maar krijg je hem en moet je er ook nog voor betalen.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

een portie vergeten; meteen herstelt en een extra voor het wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten is top. Dit keer was er met bestellen iets niet goed gegaan in de tijd. Daar werd niet echt goed op gereageerd helaas. Dit geeft een vervelende nasmaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd een korte wachttijd. Heb nog nooit min punten opgemerkt bij eten van Ichi. Ps. Het zou fijn zijn om foto’s bij de sushi te plaatsen zodat je precies ziet wat wat is. (Foto’s per gerechtje op de website)

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer geweldige sushi gekregen. Besteld, op tijd bezord, heel netjes verpakt. Alles erbij van gember, soja saus, wasabi. En allemaal even lekker!!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superverse lekkere sushi en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit !

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Dik in orde. Ik rijd speciaal vanuit Breda naar hier voor de sushi. De sushi is verassend, culinair en van topkwaliteit. Iedereen die nog voor 26 euro onbeperkt sushi gaat eten, zou als verplichting 1 maal hier moeten halen. Zoals overal voor de beste ervaring geldt overal ook hier, wel los bestellen en niet de boxen.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig zo lekker! De hele familie heeft ervan genoten 👍 De bezorging was top geregeld Onze dank hiervoor!

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi ! Ik ga snel weer bestellen

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn was het weer eens uit de kunst lekker, en lekker makkelijk het thuisbezorgen. Mogen ze van ons wel blijven doen.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zit er 1 uur voor in de auto maar echt de lekkerste sushi die ik tot nu toe op heb!!! 🤩 TOP

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, vers en goed verzorgd

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste Sushi restaurant, blijven lekker die smaak explosies bij Ichi

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op tijd geleverd en de gebruikelijke topkwaliteit sushi

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super sushi!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, alleen jammer dat jullie niet in Dongen bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen, echt weer helemaal top. Veel variatie, mooie combinaties, super.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi uit omstreken!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was super lekker, optijd klaar en lekker vers. Mijn fav sushi by far 😍.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle afhandeling en goede kwaliteit van de Sashimi

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

👌🏼Alles wat we besteld hadden was héérlijk. Dit gaan we zeker vaker doen

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging wordt altijd afgeleverd door iemand die vriendelijk en verzorgd er uit ziet. Zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zéér netjes geleverd en heerlijk gegeten. Een absolute aanrader . Dit is verre van 13 in een dozijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Snelle bezorging en lekkere sushi.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten, goed op temperatuur, stipte bezorging, tip: zet bij het gerecht wat erbij komt, ik had frites bestelt en kreeg 2 porties want bij gerecht werd ook frites geleverd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb al mailtje gestuurd. Zeer vlotte bestelling. En de sushi wederom heerlijk!!!! Alles compleet erbij en goed verzorgd. Aanrader

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet zo goed dit keer. Bak met sushi’s wellicht gevallen. In ieder geval flink verschoven. Bijv avocado crème over een groot deel van de andere sushi’s verspreid. Had nog een foto van de levering gestuurd. Helaas geen reactie

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top was heerlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi van heeeeeeel Nederland 😉! Personeel is heel vriendelijk + op tijd klaar, echt een aanrader!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers en snel in huis. Wederom bedankt voor de goede service!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk!!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal echt super goede sushi. Helaas viel hij deze keer veel uit elkaar en was het iets minder goed.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi afgehaald bij Ichi. Netjes op tijd, alles was compleet en goed ingepakt. Personeel was vriendelijk en COVID-maatregelen waren goed aangepast. Duidelijk voor herhaling vatbaar!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd klaar en lekker zoals altijd. Thuis uit eten blijft toch wel wennen. we hopen snel weer bij jullie in het restaurant te kunnen komen eten!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief goede suhsi. Eerste ervaring bij Ichi, maar zeker voor herhaling vatbaar. Nog niet eerder zulke lekkere (afhaal)sushi gegeten. Dame aan de bar ook vriendelijk en spontaan. Ik zeg top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals alle andere keren geweldig. Genieten van jullie heerlijke eten zonder oppas te moeten regelen. Ik hoop heel erg dat ik op deze manier van jullie eten kan blijven genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd PERFECT!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd... super!!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo als altijd heeeeerlijk❤️

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een keer sushi afgehaald bij Ichi. En wat blijkt? Thuis smaakt het net zo hemels als in het restaurant. Heerlijk!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was weer meer dan heerlijk. TOP. Bestelling was bij afhalen alleen niet op tijd klaar, moest nog 20 min wachten. Tot de volgende keer.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig maar gisteren viel het echt tegen. Besteld voor bezorging om 17:20 uur. Kwamen pas om 17:45 uur. Verder vielen de chicken dumplings echt tegen. Normaal zijn ze lekker gebakken en knapperig. Nu waren ze vet en slap. Ook de sushi was minder. De smaak was goed maar zo slap gerold dat de meeste uit elkaar vielen. Nog steeds een aanrader maar gisteren was duidelijk een mindere dag.

Reactie van Ichi Lounge:Goedendag Shanna, bedankt voor uw feedback. We hebben u bestelling nagekeken en op ons bestelbon staat dat de bezorgtijd om 17:40 is. Al zou u 17:20 hebben besteld en de levering om 17:45 was zouden we altijd ons gasten netjes bellen dat de bestelling vertraagd is. Waarschijnlijk heeft u geen telefoontje gekregen omdat de bestelling om 17:40 bezorgd moest worden. Verder over de sushi's en dumplings zullen we dit meenemen en erin verbeteren. Met vriendelijke groet, Restaurant & Lounge Ichi

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, top sushi, snelle bezorging. Wat een verwenning! Dikke aanrader

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt zalig, zowel de warme als koude sushi.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was voldoende lekker en vers! Heerlijk met zijn 2 van gegeten!! Aanrader en binnen 1 uur bezorgd.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious as always!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super , heerlijk gegeten. Boven verwachting We komen graag terug

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi!! De beste in de omgeving Vriendelijke en goede service

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was: DEL-ICHI-OUS !! Maar een ICHI-PIETSIE te veel!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer family box gehad zag er top uit en smaakte super. Nu zelf gecombineerd. Smaakte top alleen erg veel op een schaaltje verpakt waardoor alles aan elkaar vast plakte. vielen er meerdere uit elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd alles top 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi, ik kan zeggen dat dit de lekkerste sushi ooit is. Ga zo door, mij zal je vaker zien afhalen. Groetjes Nick uit Tilburg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon wederom weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer een heerlijk verwen momentje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en bijgerechten. Afhaal goed geregeld en perfect op tijd 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch. Heerlijk genoten. Goede kwaliteit, ruim voldoende en vriendelijke bediening. Een echte aanrader om er in deze tijden thuis van te genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is altijd super lekker!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestellen ging makkelijk en alles stond netjes op tijd klaar om op te halen.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat duurder, maar zeker meer geld waard. Echt super lekker! En ziet er ook mooi uit.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi en nu een keer thuis laten bezorgen! Wat super fijn is, klantvriendelijk personeel zowel telefonisch om door te geven dat het iets langer duurder als de bezorger. Een echte aanrader

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was perfect bereid en lekker vers!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer genieten

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service! Heerlijke verse sushi, met perfect uitgebalanceerde smaken. Keep up the Good work! Kan het zeker aanraden, we hebben er van gesmuld.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, bezorging precies op tijd. En er stond een heel fijn berichtje op de deksel “De tournedos is doorbakken”. Ik had namelijk aangegeven dat ik zwanger ben. En er zaten ook nog ondoorbakken stukjes bij voor mijn vriend. Helemaal gelukkig.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! Goede service!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Geen 5 sterren want in plastic bezorgd (gedwongen door de omstandigheden) is gewoon geen 5 sterren waard. Maar zeker voor herhaling vatbaar! Bezorging keurig op het tijdstip wat bij de bestelling was opgegeven.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer, zoals altijd, genoten! En daar rijden we graag 2x half uurtje voor. Tot snel weer!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste sushi van heel Brabant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Echt een aanrader. Wel geduld moeten hebben voordat het klaar was ivm drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zooooo jammer! Wij waren zeer tevreden maar zondag was echt geen doen! Rond 16:00u besteld en pas om 20:00u ontvangen ipv 19:20u (wat overigens ook al erg laat was) Wij hadden wel n compensatie verwacht maar ook dat niet helaas. Maar wat niet is.. kan nog komen ;-)

Reactie van Ichi Lounge:Goedendag Hunneman, bedankt voor uw feedback. Afgelopen zondag was het erg druk bij ons waardoor sommige bestelling vertraagd waren. Wij zijn hiervan op de hoogte en proberen wekelijks verbetering hier in te brengen. Voor uw gewachte tijd geven wij u graag een tegemoetkoming bij uw volgende bestelling. U kunt bij uw volgende bestelling onder "actiecodes" uw 06 invullen om hier gebruik van te maken. Met vriendelijke groet, Iris Xun

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel ik er alle begrip voor heb dat het op moederdag drukker is dan normaal, werd onze bestelling ipv om 19:40 (op de site staat vanaf 19:15-na plaatsing bestelling volgde een mail met 19:40) pas om 20:20 bezorgd. Telefonisch werd gemeld dat er vertraging was maar dat bleek ook langer dan telefonisch vermeld. Als ik dit 's middags bij het plaatsen van de bestelling had geweten zou ik mijn bestelling gecanceld hebben. Inmiddels was dat natuurlijk geen optie meer.

Reactie van Ichi Lounge:Goedendag Chantal, bedankt voor uw feedback. Afgelopen zondag was het erg druk bij ons waardoor sommige bestelling vertraagd waren. Wij zijn hiervan op de hoogte en proberen wekelijks verbetering hier in te brengen. Voor uw gewachte tijd geven wij u graag een tegemoetkoming bij uw volgende bestelling. U kunt bij uw volgende bestelling onder "actiecodes" uw 06 invullen om hier gebruik van te maken. Met vriendelijke groet, Iris Xun

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, echt een aanrader! Ze hebben heel veel speciale / unieke sushi's. Smaakte allemaal super vers en was ook nog eens snel bezorgd. Enige nadeel was dat er geen stokjes bij zaten (dit maakte het eten toch wat moeilijker, met een vork valt het gauw uit elkaar). Ga hier zeker weer bestellen binnenkort!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord geweldig! Nog nooit zo genoten van de (afhaal) sushi. Ook een feestje om te zien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superrr en lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestel- en bezorgproces verloopt prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow, wat een feestje! Superlekker

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We komen al jaren bij Ichi. Beste Sushi in Noord-Brabant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik zag op Facebook de Winactie voor Moederdag en die schaal zag er zo HEERLIJK uit, dat ik die Family Box besteld heb op zaterdagmiddag en ik kon hem om 16.20u ophalen! (We konden niet meer wachten tot de Winactie afgelopen zou zijn, want we waren er gewoon van aan het watertanden.😋) Wat hebben we ontzettend lekker gesmuld van de Sushi Rolls! Het was Genieten met hoofdletter G en zeker voor herhaling vatbaar! (Goede Snelle Service, Netjes, Schoon, Vers, Afhaal Net Zo Goed Als Eten In Hun Restaurant En Alles Erbij!)

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, snelle levering, vriendelijk

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, aardige mensen. Aan deze sushi is wat meer aandacht besteed, goed gevuld met verse ingrediënten en niet teveel rijst.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi /sashimi etc de gerechten met de geflambeerde zalm zijn echt fantastisch!!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker - uiteraard is het als je bij Ichi lounge in het restaurant eet nog veel lekkerder, maar dit was een goed alternatief

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam half uur later, maar werd heel netjes opgelost door dit telefonisch te laten weten + extra sushi bij de bestelling gekregen. Aardige bezorger die zich netjes aan de corona afstand hield. Top!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel ontvangen en heerlijk eten, goede verse kwaliteit. Gaan hier zeker meer gebruik van maken.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!!!🙏🏽

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelde sushi’s waren heerlijk! Moeilijk te kiezen waar mee te beginnen en eindigen. Alles even lekker. Mijn complimenten. 😋

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling top geregeld Jacobs schelp minder geschikt voor take out Super opvolging dat stukje bestelling niet ok was gegaan Kortom blij

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk! 😊

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle levering, top

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kortweg, heerlijk zoals sushi hoort te zijn.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker wel heel jammer dat het voorgerecht (sojabonen) was vergeten en we daar nog op moesten wachten.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende producten en service🍣

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, niet standaard sushi gegeten. Deze bestelling zal zeker niet eenmalig zijn😁

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super goed en lekker. Het is en vers gemaakt en net anders dan alle andere sushi die je kan bestellen. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gegeten! Heerlijke sushi en bijgerechten. Echt een aanrader👍

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super lekker, op tijd en veel kwaliteit.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan alleen maar zeggen HEERLIJK

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker allemaal 👍

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben super gegeten. Alles super vers, super lekker. Echt een aanrader !

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en een keurige tijdlijn via internet bestellen. Maar de tijd werd niet gehaald. Moest lang wachten terwijl we dachten 20 minuten per klant zodat we elkaar niet zouden tegenkomen. Sedat ervoor geen mogelijkheid om aan de winkel te bestellen toen ik zat te wachten was het wel mogelijk. Wij begrijpen dat jullie zoveel Mogelijk mensen willen helpen. Misschien een idee te vermelden dat de wachttijd meer zou kunnen worden.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk. Zag er goed uit. Doen we beslist nog een keer

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was heerlijk! En Vers.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi van Nederland!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en netjes verpakt en verzorgd. Kleine vertraging van de aflevering werd keurig telefonisch gemeld. Aanbeveling om voor online bestelling meer foto’s van de gerechten op de site te zetten.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is echt kwaliteit sushi! De vis is vers en aan iedere sushi is bijzonder veel aandacht besteed. Echt een aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Halfuurtje later bezorgd dan afgesproken maar daarover werd ik netjes en op tijd telefonisch ingelicht. Sushi was heerlijk vers! Echt genoten!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kinderen hebben de sushi gegeten en die vonden het heerlijk! Dus we komen zeker vaker sushi halen 😄

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd klaar!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. De beste in de omgeving.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke gerechten! En de razendsnelle levering is ook top.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker had alleen tussen de verschillende sushi een soort van afscheiding willen hebben. Het lag tegen elkaar en daardoor moeilijker te pakken

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was , zoals gewend , perfect ! Erg lekker. Aandachtspunt : ik had veel verschillende sushi besteld en had verwacht dat dit per 4 of 8 verpakt zou zijn met daarbij vermelding wat wat was. Verschillende sushi was echter in 1 box verpakt ( 32 stuks) en voor mij niet altijd traceerbaar welke sushi rol het nu was. Dit geldt ook voor de boxen, heel veel soorten maar niet altijd herleidbaar. Dit vond ik jammer. Graag erbij vermelden welke smaken het zijn. Bedankt en dan kom ik graag nog een keer!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi met een hoogstaande kwaliteit. Mijn favoriet is de Shrimp Rock Tempura, geweldige smaaksensatie.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke unieke smaken en juiste grootte en verhouding! Beste 🍣 in tijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het weer goed verzorgd en lekker. Dank jullie zeer.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes dat er even gebeld wordt, dat het wat later bezorgd wordt. Heerlijke sushi, zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk zeker voor herhaling vatbaar 😍🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had twee bestellingen geplaatst maar ben toch wat teleurgesteld na een eerdere ervaring die een stuk beter was. We waren wat vroeg maar moesten uiteindelijk 25 minuten op onze sushi wachten (ophalen), wat wel erg lang was (zeker een kwartier na onze afhaaltijd was de sushi pas klaar). De sushi rollen leken snel in elkaar gerold en de stukken vielen uit elkaar. Ook was er te veel saus gebruikt, waardoor de sushi een beetje verzoop in de saus (hetzelfde geldt voor de salade). Helaas niet de kwaliteit die we normaal gesproken gewend zijn, al waren de smaken wel weer erg lekker. Maar overal toch jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heer-lijk!!👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer sushi besteld bij Ichi. Had er goede verhalen over gehoord dus wilde deze als sushi-liefhebber wel eens proberen. Aangezien bezorgen in onze regio niet mogelijk was, zijn we het gaan halen. Ritje van een uur retour. Helemaal gek maar was zo benieuwd :) De sushi is echt goed te eten, de prijs ligt wellicht hoger dan bij andere sushi-restaurants maar goed, als je kwaliteit krijgt maakt dat niet uit. Helaas zat er bij ons in de California-rol plastic, van de surimi sticks. Dat was wel even ontzettend balen! Heb hiervoor contact opgenomen en ik heb excuses gehad. Ook zou ik de volgende bestelling wat lekkers erbij krijgen. Echter denk ik niet dat er een volgende keer komt. Jammer, maar het is voor mij de rit niet waard. Had het zelf denk ik anders opgelost met de klant als zoiets zou gebeuren, zeker in deze tijd van aangescherpte hygiëne maatregelen omtrent het Corona virus. Kortom: niet slecht te noemen maar in onze situatie een beetje gemengde gevoelens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gisteren weer lekker genoten van de lekkere sushi. Dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious as always!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers! Zeker een aanrader

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Sushi was goed voorbereid en veel keuze. Complimenten! Het enige nadeel was dat ik had door gegeven dat ik om 17.40 het eten kwam Halen en uiteindelijk liep ik na 18.00 uur weg met het eten, omdat het nog niet klaar was.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord..geweldig😋

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

60 minuten gereden om sushi af te halen in Kaatsheuvel. Echt mega lekker en genoeg variatie. Ga zo door :)

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een aantal keer in het restaurant gegeten te hebben nu genoodzaakt afgehaald. Maar ook dan is alles weer heerlijk!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super lekker, en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super sushi!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Goede kwaliteit!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In een woord: heerlijk!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer iets besteld en het was fantastisch! Zeker niet de laatste keer!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi. Waren iets later, 10 minuten ,maar toch even bellen en excuses voor het ongemak. Dat vind ik echt service. Daar kunnen nog veel bezorgers van leren.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als het je niet uitmaakt wat je naar binnen schuift moet je hier niet heen gaan. High quality en verse sushi. De rijst is nog een beetje warm. De tempura knapperig. Vriendelijk personeel. Beste sushi in de omgeving! Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk. Snelld levering en een hele goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was keurig op tijd bezorgd en de sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd even vers 👌

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit, vers en smaakvol

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was HEERLIJK !!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige smaken, super vers, uitzonderlijke combi's. Het aantal km's rijden zeker waard.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat fijn dat in deze tijd de ichi lounge open is voor afhaal en bezorging! ! Het was weer top!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi Netjes verzorgd

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het liefst iedere dag! Iedere keer weer geweldig!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zoals vanouds. Mis alleen t uit eten gevoel in deze Corona crisis. Maar t eten, daar lag t zeker niet aan!! Dank jullie team Ichi 🙏🏽

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit is echt sushi op een heel ander level. Verreweg de lekkerste sushi in de omgeving. Michelin ster waardig haast. Kom uit Oosterhout gereden om bij ichi af te halen en dat is het meer dan waard.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit sushi. Helaas vanwege Pasen een flink langere wachttijd dan normaal. Maar netjes gebeld vooraf en (geheel onverwacht) later op de avond ook nog keurig opgelost in de vorm van een kortingsbon. Nette service!!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en het stond netjes op tijd klaar! Voor herhaling vatbaar.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit is bij afhaal bijna net zo goed als in jullie restaurant! Ik kom na de Corona maatregelen graag bij jullie eten.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, boordevol lekkere smaken iedere sushi. Keep on the good work.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel lekker. De bezorging duurde wel heel lang, bijna 2 uur later dan gepland. Dat was wel een tegenvaller met 2 kinderen die honger hadden.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Zeker voor herhaling vatbaar! Bezorger was een kwartiertje later maar hier werden we vooraf over gebeld om dat mede te delen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is Super! Echt heeeel lekker. Helaas door de paasdrukte onze bestelling heel laat gekregen. Gelukkig lossen ze dat wel netjes op! Vorige keer ging de bezorging wel super goed!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! We hadden bezorgtijd 17.30 doorgegeven en werden netjes gebeld dat het eten om 18.00 zou komen. Super service! Daarna kregen we ook nog een kortingscode van 20% korting voor de volgende bestelling met de excuses dat de bestelling vertraagd was. Dit was echt niet nodig geweest, maar super lief! Dus dikke pluim voor jullie.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

de sushi was super, maar ge gebakken rijst was net rijstepap het was sushi rijst gebakken en dus niet te eten,ook de kip yakitori was niet wat we gewent zijn jammer ik had beter verwacht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super. Heb al vaak bij jullie afgehaald. Ook voor deze bijzonderen tijden Nu had ik het voor de eerste x via de website besteld en laten bezorgen. Helaas liep dat erg uit. Voor 1715 besteld en 1800 uur werd de bestelling bezorgd. Verder alles perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker en vriendelijk personeel, TOP!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

het was weer super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op de afgesproken tijdstip bezorgd.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer gewoon verrukkelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Ze hebben netjes gebeld dat de bezorging een half uur later zou komen dan besteld. Was heel netjes en geen probleem voor ons. Het eten was super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker goede structuur alles vers voldoende sojasaus, wasabi en goede verse gember

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super! Tot gauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was n kwartier later dan gepland maar dat is ergens begrijpelijk als ik rond spits tijd bestel.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonder twijfel d best Sushi in de regio met hartelijke mensen.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet de eerste keer. Kenden dus jullie kwaliteit al! Was weer prima. Mede hierdoor toch een leuke verjaardag vandaag

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en super lekker!! Niets aan toe te voegen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, wat fijn dat we kunnen afhalen of laten bezorgen. Kwaliteit zoals altijd fantastisch🍾

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer enorm genoten van de super verse sushi

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit sushi! Beste sushi in de regio. Daarnaast een leuk extraatje ontvangen omdat mijn vriendin jarig was, top!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze maken hier echt heerlijke sushi

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker !

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was erg lekker! Bestellen en betalen via internet is heel fijn nu. Alleen zou het om 19.20 klaar staan en kregen we het eten pas een half uur later.

Reactie van Ichi Lounge:Dag Marjolein, bedankt voor uw feedback. Afgelopen zondag was het erg druk bij ons waardoor sommige bestelling vertraagd waren. Wij zijn hiervan op de hoogte en proberen wekelijks verbetering hier in te brengen. Voor uw gewachte tijd geven wij u graag een tegemoetkoming bij uw volgende bestelling. U kunt bij uw volgende bestelling onder "actiecodes" uw 06 invullen eindigend op 804 om hier gebruik van te maken. Met vriendelijke groet, Nghia Truong

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super en de service was top! Netjes gebeld dat de bezorging wat later zou zijn (was achteraf toch op tijd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker, het werd 20 min later bezorgd dan afgesproken. Wel kreeg je een mail dat ze onderweg waren, dus dat is prima. Helaas is de sushi wel helemaal door elkaar geschud aangekomen. Dat is erg jammer gezien je €3,50 bezorgkosten betaald en de sushi prijzig is. Daardoor vielen sommige stukjes uit elkaar.

Reactie van Ichi Lounge:Dag Jacqueline, het was afgelopen zondag erg druk bij ons waardoor aantal bestellingen vertraging heeft opgelopen. Onze excuses hiervoor. Het is de bedoeling dat uw bestelling bij u binnenkomt hoe wij het hier klaarmaken, het kan zijn dat dit niet het geval is geweest en dat horen wij graag als feedback! Wij maken het graag goed met u, bij uw volgende bestelling kunt u onder "actiecodes" uw 06 invullen eindigend op 616 om hier gebruik van te maken. Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Nghia Truong

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit, optijd. klaar en afgehaald!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Top! We proberen nog steeds wel eens andere sushi, maar die van jullie blijft echt het lekkerst!

Reactie van Ichi Lounge:Dag Peter, bedankt voor uw lovende beoordeling! Bij uw volgende bestelling kunt u bij de "actiecodes" uw 06 nummer in eindigend op 524 invullen als extratje :) Met vriendelijke groet, Nghia Truong

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald. Was prima verzorgd zoals altijd, heerlijk gegeten. Beste Sushi uit de regio!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi is altijd top. Alleen zat op de meeste sushi (doos 32 stuks deluxe) veel te veel chilipoeder. Zonde van de smaak en niet nodig. Hierdoor konden mijn kinderen het ook niet eten. Veel te heet

Reactie van Ichi Lounge:Dag A. Kegge, Wat jammer dat u niet volledig heeft kunnen genieten van onze sushi. In het vervolg kunt u dit bij opmerkingen aangeven en proberen wij hier rekening mee te houden! Uiteraard vind ik het ook zonde voor u en maak ik het graag goed. Bij uw volgende bestelling kunt u bij "actiecodes" ur 06 invullen eindigend op 836 voor een kleine tegemoetkoming hiervoor. Met vriendelijke groet, Nghia Truong

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. En de sushi was super lekker!!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt top! Zoals altijd!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! Tip: foto’s van alle gerechten!

Reactie van Ichi Lounge:Dag Romy, bedankt voor uw tip. Helaas kunnen wij daar op dit moment geen werk van maken. Onze afhaal en bezorgservice was binnen enkele dagen incompleet opgezet. Evt in de toekomst kan dit compleet gemaakt worden. Met vriendelijke groet, Nghia Truong

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed en precies op tijd klaar

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was netjes op tijd. En heerlijk gegeten. Super!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gruwelijk!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten,goede service. Ruime keus.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verpakt, keurig op tijd klaar, kwaliteit was zoals gewend uitstekend. zelfs enkele warme producten, even opgewarmd thuis, prima smaak. was het waard om 30 minuten heen en terug te rijden. we hadden wat te vieren, maar konden niet uit eten. goede keuze.

Reactie van Ichi Lounge:Dag Leon, Wat leuk dat u helemaal hierheen komt voor onze gerechten! Wel jammer dat u het niet gelijk kan nuttigen. Komt u volgende keer weer langs? Vul bij uw volgende bestelling onder "actiecodes" uw 06 in eindigend op 605 om hier gebruik van te maken. Met vriendelijke groet, Nghia Truong

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Site werkte goed. Eten was heerlijk

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top !

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi van zeer goede kwaliteit.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers! Echt genoten:

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd dit was de eerste keer dat ik de sushi liet bezorgen maar het heeft net zo gesmaakt als dat we daar eten. Eten was optijd en verslavend lekker weer!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi die soms bij het optillen wat uit elkaar viel.

Reactie van Ichi Lounge:Dag Oversteeg, Bedankt voor uw beoordeling. Het is niet de bedoeling dat de sushi uit elkaar valt. U krijgt van ons een gratis sushi rol bij uw volgende bestelling! Vul uw 06 in eindigend op 803 onder "actiecodes" bij uw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Nghia Truong

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi. Snel bezorgd. Top service 🙂

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en ontzettend goede sushi!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld en top kwaliteit sushi 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was helemaal in orde en super lekker (zoals we gewend zijn)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk!!! En fijn dat het nu thuis bezorgd wordt. We hebben ervan genoten😀

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn van jullie heerlijke Sushi! Keurig verpakt thuis bezorgd! De bestelling was iets later ivm drukte, daarover werden we vooraf netjes gebeld. Helemaal top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Normaal zouden we in het restaurant zelf gegeten hebben, maar in de huidige situatie was afhalen het beste alternatief.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heer-lijke sushi!!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!! De beste sushi!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker! Foto's op de site van de gerechten zou fijner zijn.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als verrassing bij onze dochter en haar gezin laten bezorgen. Missie geslaagd op tijd en de lekkerste sushi ever! Aanrader!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

helemaal super!!!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het zou leuk zijn als er ook kleinere boxen te bestellen zijn zodat je van meer verschillende gerechten kunt genieten.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezien de situatie in Nederland toch redelijk op tijd bezorgd. 30 min na opgegeven tijd is acceptabel, maar de kwaliteit laat toch te wensen over. Wellicht dat het druk was, maar de hoeveelheid zalverige texturen zorgen ervoor dat de smaak volledig eentonig wordt. Creativiteit genoeg, maar qua smaak valt nog het een en ander te winnen.

Reactie van Ichi Lounge:Dag Corne, Bedankt voor uw feedback. U heeft in onze eerste week besteld wat betreft onze afhaal & bezorgservice. Veel dingen waren toen nog nieuw voor ons en zijn wij langzamerhand aan het oplossen. Qua diversiteit in sushi en smaken doen wij hier niet te kort. U kunt evt andere boxen kiezen waar meer verschillende combinaties in zitten of zelf uw bestelling samenstellen. Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling. Wij komen u graag tegemoet in uw volgende bestelling, u kunt hiervoor uw 06 invullen bij "actiecodes" om hier gebruik van te maken. Met vriendelijke groet, Nghia Truong

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere speciale en smaakvolle sushi.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijke sushi’s

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige sushi!!!!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van jullie gewend zijn. Gewoon weer super! En keurig op tijd afgeleverd.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super makkelijk om te bestellen, netjes op tijd bezorgd en sushi was erg lekker. Aanrader!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating